TSEROEJA

altviolist/violist

sessiemuzikant / performer / primavistaspeler / improvisator / componist / arrangeur / kopiist

VERTEL ME MEER! ↓

OVER


Hoi! Ik ben Tseroeja, en ik maak allerlei soorten muziek, van pop tot jazzy fusion tot experimenteel tot klassiek in onconventionele settingen. Mijn hoofdinstrumenten zijn de altviool en de viool.

Ik heb "Music Production and Performance" aan de HKU gestudeerd en behaalde mijn bachelordiploma "with honours" in 2015. Verder heb ik vakken gevolgd in de velden van Muziekwetenschap (aan de UvA) en Filosofie (aan de VU).
Ik speel viool sinds ik zes was. Tijdens mijn gymnasiumtijd was ik lid van een talentenschool opgezet door Jaap van Zweden aan het Conservatorium van Enschede.

Ik ben sessiemuzikant en heb opgenomen voor artiesten als David Guetta, Céline Dion, Mr. Probz, Martin Garrix, Ne-Yo, David Garrett, Angelo Boltini, Vandenberg's MoonKings, Charlie Puth, Lange Frans, Re-Play en the Black Eyed Peas. Ik speel zowel in grotere studio's met ensembles als solo in thuisstudio's.

Ik heb getoerd met de straatsymfonieorkesten het Ricciotti ensemble en the Street Orchestra of London. Ik doe graag bijzondere concerten!

Ik ben lid van het Nescio Ensemble en Ensemble Ambidexter.
Ik componeer en arrangeer muziek voor ensembles en voor mijn eigen project Renana.
Ik bouw programma's in Max/MSP en werk met Sibelius voor het op orde maken van bladmuziek voor ensembles.

STUDIO

ANDERS NOG IETS? ↓

LIVEOPNAMES

MEER! ↓

EIGEN PROJECTEN

WAT STAAT ER OP DE AGENDA? ↓

DATA

Er zijn allerlei spannende dingen gaande!

CONTACT

Wil je met me spelen? Leuk! Ik sta open voor wereldwijde aanvragen. Momenteel zweef ik vooral in en tussen Berlijn en Amsterdam.
E-mail: contact [apenstaartje] tseroeja [punt] com
KvK: 68162138