TSEROEJA

altviolist/violist

sessiemuzikant / performer / primavistaspeler / improvisator / componist / arrangeur / kopiist

VERTEL ME MEER! ↓

OVER


Hoi! Ik ben Tseroeja, en ik maak allerlei soorten muziek, van pop tot jazzy fusion tot experimenteel tot klassiek in onconventionele settingen. Mijn hoofdinstrumenten zijn de altviool en de viool.

Ik heb "Music Production and Performance" aan de HKU gestudeerd en behaalde mijn bachelordiploma "with honours" in 2015. Verder heb ik vakken gevolgd in de velden van Muziekwetenschap (aan de UvA) en Filosofie (aan de VU).
Ik speel viool sinds ik zes was. Tijdens mijn gymnasiumtijd was ik lid van een talentenschool opgezet door Jaap van Zweden aan het Conservatorium van Enschede.

Ik ben sessiemuzikant en heb opgenomen voor artiesten als David Guetta, Céline Dion, Mr. Probz, Martin Garrix, Ne-Yo, David Garrett, Angelo Boltini, Vandenberg's MoonKings, Charlie Puth, Lange Frans, Re-Play, the Black Eyed Peas, Lucas Laufen, Luuk Linders, Jem Bosatta, Geronimo Snijtsheuvel, Armin van Buuren, Linus Cuno, Molino en Moylan. Ik speel zowel in grotere studio's met ensembles als solo in thuisstudio's.

Ik heb getoerd met het Ricciotti ensemble, the Street Orchestra of London, Nescio Ensemble, Ensemble Ambidexter en the Olympic Orchestra. Ik doe graag buitengewone optredens!

Ik speel 5-snarige elektrische viool en zing in de rock'n'roll-band SQUIBBERS.

Ik componeer en arrangeer muziek voor ensembles en experimenteer met klank en licht voor mijn eigen project Renana.

Ik bouw programma's in Max/MSP en werk met Sibelius voor het op orde maken van bladmuziek voor ensembles.

ACTUEEL

Joepie-ja-jeej! Mijn eerste single "Suntoucher" is op de streaming services te horen. Erg toepasselijk in deze prachtige herfstdagen!


En hier een album met meer "long-listens", uit m'n archieven gevist om met jullie te delen, onder de naam "Het Ontstaande Ensemble":Eeeen dan is er nog dit album van "onze" band Squibbers, met Ben Perlstein en Jonny Phillip en mezelf, met een repertoire van Grateful Dead-covers vanuit punkperspectief.


SESSION WORK ↓

STUDIO-OPNAMES

WAT VERDER? ↓

LIVEREGISTRATIES

MEER! ↓

EIGEN PROJECTEN

LATEN WE IETS DOEN! ↓

CONTACT

Wil je met me spelen? Leuk! Ik sta open voor wereldwijde aanvragen. Momenteel is mijn basis in Amsterdam.
E-mail: contact [apenstaartje] tseroeja [punt] com
KvK: 68162138